دستگاه کیسه دوخت

کیسه دوخت چیست؟

از قدیم‌الایام تا به اکنون، در مزارع کشاورزی برای بسته ­بندی و جابه­جایی محصولات از کیسه­ های بزرگ و کوچک استفاده می‌شده است. به‌طوری که با ریختن محصولاتی همچون برنج و گندم در گونی­ های بزرگ و دوختن سر آنها، کالاها را جابه­ جا می‌کردند. دوختن کیسه ­ها با دست نه تنها عملی سخت و زمان­بر بود؛ بلکه در مواقعی به اندازه کافی محکم دوخته نمی‌شد و باعث می­شد محصولات از درون کیسه بیرون بریزند. برای همین با گذشت زمان، مردم به فکر دستگاه­ های کیسه دوخت صنعتی افتادند که بتواند کار را برای آنها راحت­تر کند. امروزه در بسیاری از کسب و کارهای بزرگ و کوچک بسته­ بندی در کیسه­ ها و گونی ­ها انجام می‌شود که با کمک دستگاه­ های کیسه دوزی آنها را پلمب می‌کنند. دستگاه کیسه دوخت یا همان گونی دوزی، ساختاری همانند چرخ ­های دوخت دارد و معمولاً در مزارع کشاورزی، کارگاه ­ها و کارخانه‌ها، برای دوخت گونی و کیسه­ ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. با کمک این دستگاه­ ها که در انواع مختلفی وجود دارند؛ می‌توانید به آسانی و در کمترین زمان ممکن، سر کیسه­ های خود را بدوزید و از محکم بودن آنها اطمینان داشته باشید.

دوخت کیسه با پایه

عملکرد دستگاه کیسه دوخت

با اینکه دوخت گونی توسط دستگاه­های مخصوص طراحی و برش، دوخته و به تولید می‌رسد؛ اما برای دوخت سر آن پس از پر کردن، از دستگاه­های سرکیسه دوزی استفاده می‌شود. کیسه دوخت دستگاهی است که برای دوختن یا کوک زدن انواع کیسه­ها، پارچه­ها و گونی­ها با نخ­های محکم به کار می‌رود. این نوع دستگاه­ها می‌توانند سر کیسه را به روش­های مختلفی همچون ضربدری، یک طرفه، دو طرفه و مهر و مومی بدوزند. دستگاه سر کیسه دوزی، برخلاف دستگاه وکیوم، در زمان بسته­بندی حرارتی از خود منتشر نمی‌کند و علاوه بر حفظ سلامت محصولات، به دوخت کیسه نیز آسیبی نمی‌رساند. از این ابزار برای دوخت انواع کیسه­ها با جنس­های متفاوت همچون پلاستیک استفاده می‌شود و در کشاورزی و صنعت کاربرد زیادی دارند. استفاده از این دستگاه بسیار راحت و آسان است، به طوری که افراد بدون داشتن هیچ تخصص و مهارتی، می‌توانند با آن کار کنند.

نمونه دوخت گونی

نمونه دوخت گونی پلاستیکی

نمونه دوخت کیسه

نمونه دوخت کیسه

نمونه دوخت کیسه

نمونه دوخت گونی کنفی

تکنولوژی دوخت کیسه

امروزه استفاده از چرخ­ های کیسه دوزی دستی قدیمی کمتر به چشم می‌خورد. در عوض شاهد پیشرفت تکنولوژی در روند طراحی و تولید این دستگاه ­ها هستیم. این دستگاه ­ها از قابلیت­ هایی همچون نصب آسان و کاربری راحت برخوردار هستند که به طور منظم و دقیق به دوخت سر کیسه مشغول می‌شوند. وجود طراحی­ های پیشرفته در دستگاه­ های کیسه دوزی، علاوه بر سرعت، دقت آنها را نیز افزایش داده است. با آنکه اغلب آنها نیاز به اپراتور دارند؛ ولی از مصرف انرژی پایینی برخوردار هستند. پیشرفت و به­روزتر شدن این دستگاه­ ها به صنایع زیادی در صرفه جویی انرژی، زمان و هزینه کمک کرده است.

باکس انواع دوخت کیسه

انواع کیسه دوخت

دستگاه کیسه دوز اغلب برای دوختن کیسه­ های برنج، گندم، آرد و سیمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه با ساختاری ساده، انواع کیسه­ ها را می‌دوزد و کاربری ویژه ­ای در مصارف صنعتی دارد. امروزه انواع مختلفی از دستگاه­ های کیسه دوخت در بازار دیده می‌شود که با توجه به نوع کسب و کارها و نیاز آنها، انتخاب و خریداری می‌شوند. به‌عنوان مثال کشاورزان برای دوختن سر کیسه ­های گندم، از کیسه دوخت دستی استفاده می‌کنند که علاوه بر کاربری آسان، سبک بوده و به راحتی قابل حمل است. به طور کلی دستگاه­ های کیسه دوزی در دو نوع دستی و پایه ثابت تولید می‌شوند که در ادامه به معرفی انواع دستگاه­ های دوخت سر کیسه پرداخته می‌شود.

  • دستگاه دوخت پایه ثابت

این نمونه از دستگاه ­های گونی دوزی به صورت ثابت قرار گرفته ­اند و قابلیت جابه­ جایی ندارند. از این دستگاه برای دوختن سرکیسه­ هایی از جمله گونی ­هایی از جنس کاغذ، پلاستیک و پروپلین استفاده می‌شود که برای بسته ­بندی آرد، برنج، گندم و حبوبات به کار می‌روند. دستگاه ­های کیسه دوخت که به صورت ثابت طراحی شده ­اند نیز به صورت دستی یا برقی کار می‌کنند و توانایی دوخت بیشتری نسبت به دستگاه­ های دوخت سرکیسه دستی قابل حمل دارند. به‌عنوان مثال اگر سرعت دوخت دستگاه­ های کیسه دوخت دستی در ساعت 60 الی 70 تا باشد؛ دستگاه­ های دوخت پایه ثابت که معمولاً اتوماتیک نیز هستند، می‌توانند در همین زمان 200 الی 300 کیسه را بدوزند.

  • دستگاه دوخت دستی

این نمونه از دستگاه­ های دوخت گونی در ابعادی تولید می‌شوند که به راحتی قابل حمل هستند. معمولاً دوخت کیسه­ ها با این دستگاه به صورت زنجیری و تک نخ انجام می‌شود و مصرف کننده می‌تواند به راحتی سر کیسه­ های دوخته شده را باز کند. انواع  کیسه دوخت­ دستی برای دوخت سرکیسه­ هایی از جنس گونی، کاغذ کتان و کنف مناسب هستند. سرعت دوخت این ابزار از 1700 دور در دقیقه تا 1900 دور در دقیقه برآورد می‌شود. البته برای استفاده از این دستگاه به یک منبع برق یا اپراتور نیاز دارید چرا که اکثر آنها با برق کار می‌کنند. ابن نمونه دستگاه کیسه دوزی در دو نمونه شارژی و برقی در بازار یافت می‌شود اما نمونه­ های قدیمی­تر آن تنها با نیروی دست می‌توانند به دوخت سرکیسه مشغول شوند. معمولاً دستگاه کیسه دوخت دستی برای استفاده در فروشگاه­ ها و کارگاه­ های کوچک به کار می‌روند.

  • دستگاه کیسه دوخت صنعتی (اتوماتیک)

برای دوخت کیسه­ های بزرگ باید از دستگاه ­های صنعتی و بزرگ استفاده کرد. دستگاه گونی دوزی صنعتی که به صورت اتوماتیک کار می‌کند؛ در کارخانه ­ها و صنایع بزرگ مانند خط تولیدی سیمان استفاده می‌شود. چرا که حجم کیسه ­ها زیاد بوده و باید در کمترین زمان و با بهترین کیفیت سر آنها دوخته شود. به همین علت این تولیدی ­ها از کیسه دوخت­ های صنعتی استفاده می‌کنند تا راندمان خود را افزایش دهند. این دستگاه­ ها به صورت پایه ثابت وجود دارند و در مدل ­های دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک در بازار عرضه می‌شوند. همچنین برخی از کیسه دوخت­ های صنعتی مجهز به چرخ­ های دسته به گونی با ضخامت یک سانتی­متری هستند تا حمل آنها را آسان نمایند.

دستگاه دوخت اتوماتیک

دستگاه دوخت کیسه اتوماتیک

Automatic Sewing bag
دستگاه دوخت اتوماتیک

دستگاه دوخت نیمه اتوماتیک

Half Automatic Sewing bag
دوخت دستی

دستگاه دوخت دستی

Hand Sewing bag

مشخصات دستگاه کیسه دوز

  • حداکثر سرعت 1800rpm
  • نوع دوخت: تک سوزن - دو نخ
  • عرض دوخت: 6.5 - 11 mm
  • سایز سوزن: #26
  • نوع کیسه: پلاستیک - گونی - پاکت
  • توان مصرفی دستگاه: 370w
  • وزن دستگاه: 30kg

اجزای دستگاه چرخ کیسه دوز

دستگاه کیسه دوخت در انواع مختلفی وجود دارد. بنابراین هریک از آنها دارای اجزای متفاوت و پیشرفته ­تری هستند. به طور کلی اجزای ثابت یک کیسه دوخت را سوزن، نخ، سوزن بند، صفحه دوخت، قلاب بند، میل لنگ و یاتاقان تشکیل می‌دهند. هر چند در نمونه پایه ثابت آن، وجود نوار نقاله ضروری است. در ساختار دستگاه ­های گونی دوزی برقی یا شارژی، بخش الکترونیکی وجود دارد که می‌تواند دوخت سر کیسه­ ها را به صورت اتوماتیک یا دستی را انجام دهد. معمولاً این بخش در اغلب نمونه­ های چرخ­های کیسه دوزی وجود دارد و می‌تواند تمام حرکات آن را کنترل کند. وجود سنسورهای مختلف در دستگاه­ های صنعتی کیسه دوخت، سرعت دوخت را افزایش می‌دهد و سبب کاهش مصرف انرژی و برق می‌شود.

جزییات دستگاه دوخت کیسه

موتور دستگاه دوخت کیسه

موور دستگاه دوخت کیسه

با کیفیت ترین مدل موتور
جک دستگاه دوخت کیسه

جک پنوماتیک دستگاه دوخت کیسه

جک پنوماتیک اصل
تابلو برق دستگاه دوخت کیسه

تابلو برق دستگاه دوخت کیسه

تابلو برق مهندسی حرفه ای

چگونه کیسه بدوزیم؟

معمولاً اغلب دستگاه­ های کیسه دوخت به صورت نیمه اتوماتیک یا اتوماتیک کار می‌کنند. این دستگاه ­ها که وزنی حدود 5 الی 10 کیلوگرم دارند؛ می‌توانند توسط یک زنجیر یا قرقره مخصوص به سقف کارگاه ­ها آویزان شوند. سپس شما می‌توانید کیسه مورد نظر را در زیر دستگاه کیسه دوز قرار دهید تا روند دوخت انجام شود. البته اگر تعداد کیسه­ های شما زیاد نیست؛ می‌توانید با گرفتن دستگاه بر روی کیسه و حرکت دادن به سمت مخالف، سر کیسه را بدوزید.

در مدل­های معمولی دستگاه گونی دوزی، عملیات دوخت تماماً توسط یک نخ و نحوه قرارگیری آن انجام می‌شود. این نخ به کمک سوزن و قلاب مخصوص، توسط دستگاه به شکل گره­ هایی درمی­آید و عملیات دوخت را انجام می‌دهد. لازم به ذکر است که این دوخت پس از بازگشایی گره اولیه، برای راحتی کار، به آسانی و تنها در چند ثانیه باز می‌شود.

اکثر کارخانجات غذایی و کشاورزی و … برای دوخت کیسه و گونی هایشان از دستگاه دوخت اتوماتیک ما استفاده کردند.

دوخت کیسه برنج

نکات مهم در انتخاب دستگاه کیسه دوخت

کیسه دوخت در انواع مختلفی با کاربردهای متفاوت در بازار عرضه می‌شود. این دستگاه که به دوخت و پلمب کردن کیسه­ ها بدون دخالت هیچ حرارتی می‌پردازد؛ سرعت بسته ­بندی را افزایش می‌دهد. همچنین دوخت محکم و مقاوم آن از ریختن محصولات جلوگیری می‌کند و پس از باز کردن گره اولیه، به راحتی باز می‌شود. با این حال، این نمونه از دستگاه­ های کیسه دوز، در سه نوع دستی، ثابت و صنعتی به تولید می‌رسند که هر یک مزیت­ های مخصوص به خود را دارند. شما می‌توانید با توجه به موارد زیر به درستی دستگاه کیسه دوخت موردنیاز خود را انتخاب کنید.

  • توجه به کاربری چرخ

اگر شما دارای یک کارخانه بزرگ باشید و روزانه باید دوخت بیشتر از 1000 کیسه را انجام دهید؛ نمی‌توانید از دستگاه ­های کیسه دوخت دستی یا نیمه اتوماتیک استفاده کنید. چرا که برای تامین نیاز خود، باید تعداد بیشتری از این نمونه دستگاه­ ها تهیه نمایید و از نیروی کار بیشتری کمک بگیرید. در عوض می‌توانید با تهیه چرخ دوخت صنعتی، بهره ­وری خود را افزایش دهید و در مصرف انرژی، هزینه و وقت خود صرفه ­جویی کنید. در مقابل استفاده از دستگاه کیسه دوخت دستی یا پایه ثابت نیمه اتوماتیک در کارگاه های بسته بندی مواد غذایی و کشاورزی بسیار مناسب هستند. چرا که به راحتی قابل حمل بوده و در زمان کمتری دوخت سرکیسه­ها را برای جابه­جایی تکمیل می‌کنند.

  • میزان، نوع و ابعاد کیسه­ ها

میزان و نوع دوختی که به آن نیاز دارید؛ از نکات مهمی است که در هنگام انتخاب کیسه دوخت باید به آن توجه شود. چرا که سرعت و دقت دستگاه را نشان می‌دهند. همچنین جنس و ابعاد کیسه­ ها اهمیت بالایی دارد. اگر دستگاه با جنس کیسه­ ها متناسب نباشد؛ علاوه بر اینکه ممکن است به خوبی دوخت را انجام ندهد یا به بافت کیسه آسیب برساند؛ به مرور پس از دوخت­ های طولانی و مکرر، فرسوده خواهد شد و نیاز به تعمیر یا تعویض خواهد داشت.

  • کیفیت دستگاه کیسه دوخت

برخی از دستگاه ­ها با اینکه سرعت مناسبی دارند؛ اما دوخت محکم و باکیفیتی ارائه نمی‌دهند. انتخاب دستگاه کیسه دوخت مرغوب به شما کمک می‌کند تا دوخت بهتری داشته باشید. همچنین هرچه کیفیت دستگاه بیشتر بوده و به تکنولوژی­ های روز مجهز باشد؛ دوخت ­های بهتر و متنوع ­تری انجام خواهد داد و انرژی و زمان کمتری نیز مصرف خواهد نمود.

مشخصات کیسه دوخت

به طور معمول دستگاه­ های گونی دوزی به صورت مکانیکی و به همراه تیغ اتومات هستند. وجود این تکنولوژی باعث می‌شود که دوخت به صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک انجام بگیرد. کیسه دوخت ­ها برای انجام کار نیاز به یک منبع ورودی برق دارند که همه­ ی آنها با برق خانگی تعبیه شده و به صورت 220 ولت است. توان مصرفی هر یک از دستگاه ­ها با توجه به نوع، کاربری و برند آنها تفاوت دارد. معمولاً توان مصرفی اغلب آنها حدود 70 الی 600 وات برآورد می‌شود.

نقش کیسه دوخت در افزایش بهره وری

همه­ی کسب و کارهایی که با کیسه سروکار دارند؛ برای بسته ­بندی نهایی، به دستگاه ­های کیسه دوخت نیازمند هستند تا بتوانند عملیات تقسیم ­بندی و پلمب کردن آنها را انجام دهند. عملیات دوخت با دست بسیار سخت، طاقت­ فرسا و زمان­بر خواهد بود. ازاین­رو امروزه با پیشرفت تکنولوژی­ های مکانیکی دستگاه­ های کیسه دوخت در انواع مختلفی تولید می‌شوند و برای مصارف خانگی و صنعتی کاربرد دارند. قیمت این دستگاه­ ها با توجه به قابلیت­ها و مشخصات آنها متغیر است. شما می‌توانید با خرید دستگاه موردنیاز خود، سرعت کارهای خود را افزایش دهید و بهره ­وری بیشتری داشته باشید.

دوخت کیسه با جزییات

قیمت کیسه دوخت

قسمت هر یک از دستگاه ­های کیسه دوخت به نوع، تکنولوژی، کیفیت و برند آن وابستگی دارد. مسلماً دستگاه ­های کیسه دوزی اتوماتیک که از تکنولوژی پیشرفته ­تری برخوردار هستند؛ نسبت به دستگاه­ های دوخت کیسه دستی، قیمت بیشتری دارند. همچنین عواملی مانند سرعت و کیفیت دوخت، چندکاربره بودن دستگاه، توان  و انرژی مصرفی در قیمت یک محصول تاثیر زیادی می‌گذارند. البته دستگاه ­هایی که با استانداردهای اروپا، استانداردهای جهانی و ایزو ساخته می‌شوند؛ نسبت به کیفیتی که ارائه می‌دهند؛ از قیمت مناسبی برخوردار هستند.

خرید کیسه دوخت

امروزه دستگاه ­های کیسه دوزی با به‌روزترین و پیشرفته ­ترین تکنولوژی وارد بازار می‌شوند. این ابزار با توجه به برند و کاربری که ارائه می‌کند؛ در بازه­ های قیمتی متفاوتی قرار می‌گیرد. شما می‌توانید در هنگام خرید، با توجه به عواملی همچون میزان دوخت، کیسه­ ها و ابعاد آنها و همچنین بودجه خود، انتخابی مناسب داشته باشید.

برای دریافت اطلاعات دقیق دستگاه و شرایط خرید با ما تماس بگیرید

سوالات متداول

راه های زیر در نظر گرفته شده است.

1- تماس با واحد فروش

2- ایمیل به شرکت

3- پیام در واتس اپ

اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه کیسه دوخت

به دلیل به روز رسانی محصولات، امکان بارگذاری کامل اطلاعات دستگاه نمی باشد. لذا سعی کنید از طریق تماس یا واتس اپ با ما در تماس باشید تا هم قیمت روز و هم از پیشنهادات فوق العاده ما با خبر شوید.